Va propun o budinca de toamna. Am preparat-o zilele trecute.
- 250g miez dovleac copt
- 150g zahar brun
- 1 lingurita de scortisoara
- 1/2 lingurita nucsoara macinata
- un varf de cuitit ghimbir macinat
- 1/2 lingurita sare
-1 fiola esenta de vanilie
- 3 oua mari
- 400 ml frisca
Punem toate ingredientele intr-un bol si le amestecam cu mixerul pana cand se omogenizeaza.
Turnam totul intr-o forma de budinca unsa cu unt ( se poate folosi un vas de jena) si dam la cuptor preincalzit la 180°C . Se lasa la cuptor aproximativ 45-50 minute.
Ornam cu frisca si zahar cu scortisoara.
MEDIAS, 1267
-
Ansamblul de turnuri din Castelul Medias(turnul Mariei,turnul
Clopotelor,turnul Funarilor ,turnul Trompetilor)
Acum 10 ani
1 comentarii:
Hmmmm.... o sa ii propun mamei sa imi faca si mie... sa vedem ce iese... :)) :D
Trimiteți un comentariu